top of page

A Fenntartható és Etikus Marketing Alapjai | Online Workshop


A 2 alkalmas online workshop fókuszában a fenntartható és etikus márkaépítés és marketing áll. Célom, hogy hazánkban is minél több szakember - vállalkozók, vállalati vezetők, kommunikációs szakemberek - ismerje meg azokat a külföldön már jól bevált, innovatív kezdeményezéseket és stratégiákat, amelyekkel a jövő vállalkozásait építhetjük fel. Olyan vállalatokat, amelyek nem csak sikeresek, de fenntarthatóak, inkluzívak és etikusak, és ez megjelenik a branding és a marketing szintjén is.

Bár jól tudjuk, hogy a vállalati felépítésen, a felhasznált alapanyagokon, az ellátási láncon vagy a szállítás módján és minőségén igen sok múlik, nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a branding és a marketing rendkívüli potenciállal bírnak arra, hogy pozitív változásokat kezdeményezzenek az üzleti világban és ezen keresztül a társadalomban is.

A workshop során olyan esettanulmányokat és módszereket mutatok be, amelyek segítenek abban, hogy ne csak termékekkel és szolgáltatásokkal gazdagítsd a piacot, hanem hozzájárulj egy fenntarthatóbb és igazságosabb jövő kialakításához is.


Ez a workshop azoknak szól, akik:

→ Már aktívan részt vesznek a fenntarthatóbb jövőért folytatott erőfeszítésben, például fenntartható termékeik vannak, jó ügyeket támogatnak, a sokszínűség vagy akár a digitális akadálymentesség fontos számukra a vállalati kommunikációban.

→ Kíváncsiak arra, hogy a fenntartható és etikus márkaépítés és a marketing hogyan járulhatnak hozzá a profit növeléséhez.

→ Vállalkozók, vállalati döntéshozók, vagy maguk is a branding és a kommunikáció, PR területén dolgoznak.

A jó üzleti gyakorlat és a társadalmi felelősségvállalás kéz a kézben járnak. Tanuld meg, hogyan hozhatsz létre hiteles, autentikus és transzparens márkákat, és hogyan kerülheted el a greenwashing, purpose-washing és egyéb 'washingok' ártalmas gyakorlatát.


Program:

→ A workshopok 2 x 2 órásak lesznek, fél órás szünettel, Zoomon megrendezve.

→ Az első workshop, október 10-én, a fenntartható és etikus brandingről (márkaépítésről) fog szólni.

→ A második workshopon, október 17-én, áttérünk a marketingre és PR-ra.

Várom szeretettel mindazokat, akik hisznek abban, hogy a vállalkozásoknak fontos szerepük van a fenntarthatóság és a pozitív társadalmi változás előmozdításában.


Időpontok:

→ Október 10. kedd - márkaépítés

→ Október 17. kedd - marketing és PR


❗️ Ne maradj le egyikről sem! Az Eventbrite-on megvásárolt jegy ára mindkét workshopot tartalmazza.

❗️ A jegyvásárlással beleegyezel, hogy email címedet emlékeztetőüzenetek küldésére használjam, illetve hogy a workshopról felvételt készítsek.

❗️ Amennyiben nem tudsz részt venni a workshopon, úgy a felvett anyagot nézheted meg, melyet egy zip fájlban fogok elküldeni neked. Kérlek, ennek tudatában vásárold meg a jegyet.


From Inspiration to Implementation: Building Inclusive Brands in Hungary
A jegyek száma korlátozott, regisztrálj az Eventbrite-on!

Mi az az etikus márkaépítés és marketing?


Erről a témáról az egyik angol nyelvű blogposztomban olvashatsz, itt.


A fenntartható márkaépítés és marketing témájáról hamarosan érkezik az új blog poszt!


Kérdésed van? Írj nekem az info@lucajakab.com email címen.

bottom of page